www.gfobulgaria.com е собственост на "Ди Ейч Студио" ЕООД (наричан по надолу "собственик").

Всички материали, намиращи се на сайта са собственост на "Ди Ейч Студио" ЕООД и се ползват със закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Забранено е възпроизвеждането и копирането на съдържанието или части от сайта www.gfobulgaria.com без предварително писмено съгласие от собственика.

"Ди Ейч Студио" ЕООД не носи отговорност за текстове, картинки и друга информация генерирана от потребителите на сайта. Собственикът на сайта си запазва правото да редактира, модерира или изтрива коментари, които не са свързани с тематиката на сайта, изписани са на латиница, или е използван жаргонен, груб и обиден за останалите потребители, език.

Въпреки желанието ни да представим актуална и вярна информация е възможно в някои части от сайта да има пропуски, непълноти и неточности. Приемаме че всеки потребител на сайта www.gfobulgaria.com се е запознал с условията за ползване и приема, че използва за лични цели цялата информация в сайта, на свой риск и своя отговорност. Потеребителят приема, че собственикът на сайта не носи никаква отговорност за настоящи и бъдещи вреди произтичащи от ползването на информацията в сайта.

Собственикът на сайта си запазва правото във всеки един момент да промени или допълни настоящите условия за ползване на сайта.

Ако имате някакви въпроси свързани с настоящите условия можете да се свържете с нас чрез email gfobulgaria@abv.bg

Настоящите условия за ползване на сайта www.gfobulgaria.com са публикувани на
30 октомври 2010 г.